НОВИНИ

До уваги майбутніх магістрів! 21 грудня 2021 року відбудеться Науково-практичний семінар «Впровадження інтелектуальних технологій у діяльність сучасних підприємств»

scientific-journalВідбудеться науково-практичний семінар «Впровадження  інтелектуальних технологій у діяльність сучасних підприємств»

Буде проаналізовано питання  впливу цифрової економіки на функціонування сучасних підприємств,  напрямки удосконалення управління підприємством, засоби маркетингу в системі управління компанії в умовах відкритої економіки, вплив мотиваційного фактору в системі менеджменту підприємства через призму реалізації управлінських рішень, вплив пандемії коронавірусу на управління  діяльності підприємства в сучасних умовах. Розглянуто шляхи впровадження сучасних інфокомунікаційних засобів і систем у діяльність підприємств

Детальніше...

До уваги бакалаврів-випускників! 28 квітня 2021 року відбудеться Науково-практичний семінар «Пошук шляхів розвитку інтелектуальних технологій і зв'язку»

scientific-journalВідбудеться науково-практичний семінар «Пошук шляхів розвитку інтелектуальних технологій і зв'язку»

Буде проаналізовано питання удосконалення менеджменту підприємств та  маркетингу, шляхи та напрямки розвитку засобів інтелектуальних технологій та систем зв’язку. Висвітлено питання урахування у прийнятті управлінських рішень індивідуальних особливостей персоналу

Детальніше...

Творчих і наукових звершень у прийдешньому Новому році!

444Колектив та керівництво Науково-дослідного інституту інфокомунікацій Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку вітає з Новим 2021 роком та бажає усім міцного здоров'я, творчих і наукових звершень!

 

 

 

Детальніше...

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank