НОВИНИ

До уваги майбутніх магістрів! 19 грудня 2023 року відбудеться Науково-практичний семінар «Інтелектуальні технології на сучасному етапі»

scientific-journalВідбудеться науково-практичний семінар «Інтелектуальні технології на сучасному етапі»

Буде проаналізовано питання напрямки впровадження інтелектуальних технологій на сучасному етапі, підходи до удосконалення діяльності підприємств, систем збору та передачі даних. Досліджено шляхи практичного впровадження нових засобів обробки і передачі інформації,  досліджено застосування інтелектуальних технологій та новітніх систем зв’язку

Детальніше...

Нових звершень у прийдешньому році! та мирного неба Всім!

444Колектив та керівництво Науково-дослідного інституту інфокомунікацій Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку вітає всіх причетних до технологій зя'язку та інформатики з Новим 2024 роком та бажає усім міцного здоров'я, творчих і наукових звершень!
ТА МИРНОГО НЕБА!!!

 

 

 

Детальніше...

З міжнародним ДНЕМ СТУДЕНТА!

dddddddd

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ! ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!

Бажаємо здоров’я, натхнення, яскравих вражень, хороших знань і легких іспитів! Нехай студентські роки збагатять вас знаннями та залишать приємні спогади на все життя!

З нагоди свята даруємо кожному з вас можливість пройти анкетування у Програмі творчої реалізації «Стимул»!
Результати анкетування допоможуть вам краще зрозуміти притаманні і приховані особливості характеру, внутрішньої мотивації та багато іншого!

Детальніше...

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank