Статті

m-tr-mukolka

Міні-тренером ПТР "Стимул"став з 1 березня 2012 року.

Переважаючий колір характеру Миколи є жовто-зелений з домінуванням жовтого кольору.

Основні риси характеру Миколи: енергійний, комунікабельний, любить багато спілкуватися, винахідливий, допитливий, емоційний. Часто діє своєрідно, але добре виконує поставлені перед ним завдання.

Любить спілкуватися, має багато друзів та знайомих.

Є оптимістичним, веселим хлопцем, який своєю імпульсивністю та емоційністю здатен зацікавити та зарядити оточуючих своєю енергією.

Микола постійно зорієнтований на збільшення кола знайомств, товаришів та друзів, адже потреба у спілкуванні та отриманні через спілкування необхідної інформації є визначальною рисою дітей, у характері яких домінує жовтий колір.

Мотивацією для Миколи є: нові знайомства, наявність творчих завдань, участь у нових заходах та тематичних зібраннях.

Сила Стимулятка: комунікабельність, допитливість, відкритість.

Захоплення: футбол, рибалка, фотографування пейзажів та людей, створення фотоколажів, вивчення англійської мови, створення аплікацій, розгадування кросвордів,різьба по дереву.

Основний внесок в командну роботу: завдяки направленості Миколи на спілкування, здатності до узгодження своїх дій в процесі розмови з іншими міні-тренерами вся команда працює  в єдності та злагодженості.

Сфера діяльності: розробка розвиваючих завдань для дітей, проведення. спортивних ігор та змагань, різноманітних конкурсів.

 

Міні-тренер Микола допомагає дорослим тренерам у підготовці тренінгів та навчає інших дітей комунікабельності, енергійності, відкритості у спілкуванні та показує на своєму прикладі, як розвиток у собі цих якостей допоможе досягнути успіху у подальшому житті.

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank