Статті

m-tr-maksumko

Міні-тренером ПТР "Стимул"став з 1 березня 2012 року.

Переважаючий колір характеру Макса є синьо-червоний з домінуванням синього кольору.

Основні риси характеру Макса: надійний, проникливий, зосереджений, має розвинене аналітичне мислення та логічність у судженнях. Для Максимка доволі характерним є самостійний збір необхідної інформації та фактів, їх переосмислення та видача готового рішення.

Максимко у команді чотирьох міні-тренерів працює аналітиком, тим, хто переосмислює ідеї, показує та роз’яснює іншим, як їх потрібно втілювати в життя.

Крім того, Макс власноручно розробляє та створює різноманітні засоби, фігурки й декорації для втілення командних та власних задумів, показуючи, як важливо і головне, можливо, втілити задумане у дійсність.

Мотивацією для Макса є: можливість збору інформації власноруч, самостійне обмірковування поставленого завдання, здатність розповісти іншим про свої логічні висновки, раціональне судження про ситуацію.

Сила Стимулятка: зосередженість, уважність, логічне мислення, творчість.

Захоплення: малювання коміксів з підписуванням тексту,  створення аплікацій, збір конструкторів, створення різноманітних  фігурок з підручних матеріалів (листя, жолуді, горіхи, тканина, стрази), ліпка з пластиліну, колекціонування монет та значків.

Основний внесок в  командну роботу: завдяки здатності Макса до логічного переосмислення нових ідей, задумів та їх творчого втілення команда міні-тренерів виконує задумане з творчим та креативним підходом.

Сфера діяльності:розробка логічних завдань, проведення творчих занять для дітей.

Міні-тренер Макс допомагає дорослим тренерам у підготовці тренінгів та навчає інших дітей необхідності самостійного пошуку інформації, побудови висновків, раціональності, логічності, зосередженості та уважності.

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank