Анкетування учнів ліцею

 

Вітаємо учнів Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» !

Для проходження анкетування за Програмою творчої реалізації "СТИМУЛ" Ви можете скористатись електронною версією анкети. 

Щоб розпочати анкетування перейдіть за посиланням внизу цієї сторінки.

Введіть наданий Вам код доступу.

Увага! Код доступу (чотири цифри) спільний для всіх учасників анкетування Ліцею !

Далі, виберіть у формі Ваш клас, потім прізвище та введіть наданий Вам індивідуальний пароль.

Далі послідовно заповніть анкети Тест26, Тест28, ТестК та ТестI. Детальну інструкцію по заповненню анкет можна проглянути натиснувши кнопку Допомога у вікні відповідної анкети.

Увага! Після завершення анкетування не забудьте натиснути кнопку Закінчити анкетування для надсилання даних на обробку!

Сервер анкетування у нічні години недоступний. Ви можете продовжити анкетування у зручний для Вас час, перейшовши за посиланням внизу цієї сторінки, ввівши код доступу і вибравши у формі Ваш клас, потім прізвище та пароль.

Увага! Якщо не відображується поле вводу коду доступу або відображується прізвище іншого анкетованого необхідно натиснути кнопку Закінчити анкетування, у вікні, що з'явилося поставити галочку навпроти питання Бажаю перервати анкетування та клікнути кнопку Ок.

При необхідності перервати анкетування необхідно натиснути кнопку Закінчити анкетування, у вікні, що з'явилося поставити галочку навпроти питання Бажаю перервати анкетування та клікнути кнопку Ок. Сесія користувача буде коректно завершена і анкетування можна буде продовжити пізніше.

Протягом анкетування відбувається тест фізичної присутності анкетованого. Для цього з періодичністю 10-15 хвилин відображається інформаційне вікно, у якому необхідно натиснути кнопку Ок для підтвердження. Якщо підтвердження не відбудеться, сесія користувача буде коректно завершена і анкетування можна буде продовжити пізніше.

 

Розпочати анкетування

 

Детальну інструкцію користувача можна завантажити за цим посиланням Завантажити.

Для прогляду надісланого Вам звіту завантажте безкоштовний прогрядач Adobe Reader з сайту розробника за цим посиланням Завантажити.

 

З побажаннями та запитаннями звертайтесь на електронну скриньку:

cont

Пошук


НОВИНИ

Відбудеться науково-практичний семінар «Інтелектуальні технології на сучасному етапі» Буде проаналізовано питання напрямки впровадження інтелектуальних технологій на сучасному етапі, підходи до удосконалення діяльності підприємств, систем збору та передачі даних. Досліджено шляхи практичного впровадження нових засобів обробки і...
Колектив та керівництво Науково-дослідного інституту інфокомунікацій Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку вітає всіх причетних до технологій зя'язку та інформатики з Новим 2024 роком та бажає усім міцного здоров'я, творчих і наукових звершень! ТА МИРНОГО...
ШАНОВНІ СТУДЕНТИ! ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ! Бажаємо здоров’я, натхнення, яскравих вражень, хороших знань і легких іспитів! Нехай студентські роки збагатять вас знаннями та залишать приємні спогади на все життя! З нагоди свята даруємо кожному з вас можливість пройти...
Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank