Львівський навчально-науковий центр ОНАЗ ім.О.С.Попова

Львівський навчально-науковий центр (Львівський ННЦ ОНАЗ) є структурним підрозділом Одеської національної академії зв'язку ім.О.С. Попова і надає студентам можливість навчатися безпосередньо на місцях їх роботи та проживання.

Центр створений у вересні 2003 року з метою задоволення зростаючих потреб Львівського регіону та України у забезпеченні підприємств і населення інфокомунікаційними послугами, а також для підвищення ефективності взаємодії ринку праці та ринку освітніх послуг.

Львівський ННЦ надає можливість здобувати вищу освіту за заочною формою навчання без відриву від виробництва та отримувати навчально-консультативні послуги – лекції, семінарські, практичні та лабораторні заняття, консультації з циклів дисциплін гуманітарної та соціально-економічної, математичної та природничо-наукової, загально-професійної та практичної підготовки.

У своїй діяльності Львівський ННЦ керується нормативно-правовими документами Міністерства освіти і науки України та Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова.

Вступ відбувається відповідно до діючих Правил прийому ОНАЗ ім. О.С. Попова.

Ми забезпечуємо:
● застосування якісних традиційних та нових дистанційних технологій отримання знань;
● впровадження системи ступеневої підготовки фахівців за наскрізними навчальними планами та програмами;
● використання навчально-лабораторної та виробничої бази, соціальної інфраструктури.
● в рамках навчальних дисциплін студенти мають можливість проходити в Науково-дослідному інституті інфокомунікацій ОНАЗ ім. О.С.Попова, з використанням Програми творчої реалізації «Стимул», спеціалізовані навчальні курси по врахуванню впливу особистісних характеристик персоналу на ефективність діяльності підприємств сфери послуг.

Наші переваги:
● широка практична спрямованість;
● навчання в малих групах;
● кваліфіковані викладачі-практики;
● сучасний навчальний матеріал;
● робота в онлайн-режимі;
● можливість індивідуального навчання;
● поєднання унікальних програм навчання з практичними заняттями;
● можливість претендувати на престижну і високооплачувану роботу.

Випускники Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова здатні проводити наукові дослідження, розробки, вирішувати актуальні задачі з перспективним та системним баченням розвитку сфери зв’язку та інформатизації, проектувати та здійснювати технічну експлуатацію й обслуговування систем зв’язку і комп’ютерних мереж для фінансових структур, ІТ-компаній, газового та нафтового комплексів України, Укрзалізниці, силових структур, а також, для телекомунікаційних операторів України та зарубіжних представництв!

Детальніше на сайті ОНАЗ ім.О.С.Попова

Наша адреса:
вул. Тролейбусна, 11, м.Львів, 79053
тел.моб. (063) 025-13-20 (вайбер); (098) 573-90-24
тел./факс: (032) 263-20-83
ел. пошта lvonat@i.ua


 

 

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank