7 червня 2013 року - загальна тематична зустріч для підведення підсумків: "ПТР "Стимул" сприяє всебічному розвитку особистості!

7 червня 2013 року, рівно через 16 місяців після старту ПТР "Стимул", відбулася загальна тематична зустріч команд тренерів та міні-тренерів під назвою: "Програма творчої реалізації "Стимул" сприяє всебічному розвитку особистості!" для підведення підсумків роботи, обговорення поточних питань та перспектив подальшого розвитку.

Знаковою подією стало нагородження Грамотами усіх міні-тренерів за проявлені творчі здібності, ентузіазм та креативність, працелюбство та старанність. 

gr-01 gr-02 gr-03 gr-04

 

 

 

 



Екскурс в історію.

Чому саме 16??? А тому, що стосовно ПТР "Стимул" число "16" має особливе значення.

Оскільки в основі Програмного комплексу "Стимул" є творче переосмислення, адаптація та комплексне застосування на українському грунті декількох взаємодоповнюючих методик, число "16" набуває особливого значення.

Так, одна з методик, зокрема, типологія особи MBTI (І.Майєрс-Бріггс та К.Бріггс), визначає 16 типів особистості, дві інші методики сумарно складають цифру "16": методика персональних ролей у команді - за Р.М.Белбіном - (виділяють 8 ролей) та модель оптимальних професійних функцій - за Чарльзом Дж. Марджерісоном-МакКенном - (визначають 8 професійних функцій).

А методика DISC вдало корелює та розміщує на своїх чотирьох секторах (D –Dominance (Домінування), I – Inducement (Вплив), S – Steadiness (Сталість), C - Compliance (Відповідність) усі вищезазначені методики. 

Нагадаємо, що Програма творчої реалізації "Стимул" стартувала 7 лютого 2012 року. ПТР "Стимул" ґрунтується на інструментальних засобах програмного комплексу "Стимул" і допомагає активізувати, підсилити роботу, згуртувати колектив, зменшити конфліктність, скорегувати мотиваційні програми, заохотити кожного працівника до покращення продуктивності праці, визначитися з виконанням найбільш і найменш придатних рольових позицій та професійних функцій для конкретного працівника, сформувати кадровий резерв, уникнути плинності кадрів тощо.

В рамках ПТР "Стимул" було започатковано пілотний проект "Пізнай себе та рости зі Стимулятком", метою якого є виявлення прихованих можливостей учнівської молоді та пошук нових шляхів їх розвитку. Завданням проекту є розкриття усього різноманіття потенціалу кожного окремого учня, створення підходів та методик для розкриття прихованих можливостей і якнайкращого адаптування до оточення.

1 червня 2012 року, у День захисту дітей в Україні, який одночасно припадає на Міжнародний день захисту дітей, в школі № 34 ім. М.Шашкевича в місті Львові стартував пілотний проект "Пізнай себе та рости зі Стимулятком".

Екскурс в історію.
Школа № 34 ім. М.Шашкевича - Перша українська школа австрійського Львова і одна з найстаріших у місті Львові. Директором школи є Гринчук Роман Зіновійович. Провідними напрямками діяльності школи є: робота гуртка "Майстерня кольорових мрій", функціонування музею Митрополита Андрея Шептицького та музею Першої Української Дивізії Української національної армії, проведення виставок і, звичайно, націленість учнів на навчання та участь у різноманітних олімпіадах з переможними результатами.

В рамках розвитку Програми творчої реалізації "Стимул" та пілотного проекту "Пізнай себе, рости зі Стимулятком", під егідою Науково-дослідного інституту інфокомунікацій ОНАЗ ім. О.С.Попова, було проведено багато тематичних зібрань, зустрічей та конкурсів (в тому числі і дистанційних), присвячених професійним святам та знаменним датам в Україні та світі, з метою розвитку основ і засад патріотичного виховання, любові до рідної землі, поваги до різноманітних традицій, що спонукають до прояву творчих нахилів та можливостей, креативного мислення, ентузіазму, зацікавленості у пізнанні себе та інших.

З докладним описом усіх проведених заходів можна ознайомитися на сайті за адресою: www.stimulus.com.ua.

Нижче надаємо короткий перелік проведеної роботи:

  • 7 лютого 2012 року – старт Програми творчої реалізації "Стимул".
  • 16 лютого 2012 року – започатковано співпрацю з творчими людьми – тренерами ПТР "Стимул".
  • 1 березня 2012 року – створення команди міні-тренерів ПТР "Стимул".
  • 27 березня 2012 року – проведення першого тематичного зібрання "Театр – свято душі!", присвяченого Дню театру в Україні та Міжнародному дню театру (був визначений на ІХ конгресі Міжнародного інституту театру при ЮНЕСКО).
  • 22 квітня 2012 року - тематичне зібрання "Земля – колиска людства!", приурочене Міжнародному дню Землі (започаткований Генеральною Асамблеєю ООН).
  • 26 травня 2012 року – тематичне зібрання "Таємничий світ друкарства!" до дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження в Україні!
  • 1 червня 2012 року – старт пілотного проекту "Пізнай себе, рости зі Стимулятком", приурочене до Дня захисту дітей в Україні та Міжнародного дня захисту дітей.
  • 12 липня 2012 року – тематичне зібрання "Фотографія – реальність життя!" до святкування Дня фотографа в Україні.
  • 23 серпня 2012 року – тематичне зібрання "Українська символіка єднає друзів!" в рамках святкування Дня Державного Прапора України та Дня вишиванки у Львові!
  • Друга неділя вересня – осіння зустріч міні-тренерів під назвою "Нові грані спілкування та поведінки".
  • 21 вересня 2012 року – тематичне зібрання "Цирк несе мир та радість у серця!", присвячене Дню Миру в Україні та одночасно Міжнародному дню миру (встановлений рішенням Генеральної Асамблеї ООН).
  • 23 жовтня 2012 року – представники ПТР "Стимул" спільно з класним керівником 4-Б класу Шебунчак Галиною Іванівною та батьківським комітетом Львівської спеціалізованої школи І ступеня № 4 з поглибленим вивченням англійської мови провели для учнів 4-Б класу, де навчається міні-тренер Діанка, дві екскурсії: у село Нагуєвичі Львівської області на батьківщину відомого письменника Івана Яковича Франка та у цех художньої кераміки у м. Рудках. Проведено два тематичні зібрання "Іван Якович Франко – видатна особистість Львівщини!" та "Майстерність розпису кераміки".
  • 16 листопада 2012 року - день працівників радіо, телебачення та зв’язку в Україні!
  • 19 грудня 2012 року – тематичне зібрання "Святий Миколай творить дива!"
  • 27 грудня 2012 року – театралізоване дійство "Новорічне диво!"
  • 9 лютого 2013 року – проведення конкурсу "Сміх – стимул до успіху!" до Дня стоматолога в Україні!
  • 27 березня 2013 року – тематичне зібрання "Театральне мистецтво об’єднує серця!"до святкування Дня театру в Україні та Міжнародного дня театру. Показано міні-виставу "Алло, це митниця, або для друзів немає перешкод!" за участю міні-тренерів ПТР "Стимул".
  • 1 квітня 2013 року – проведення конкурсу "Жартівливе вбрання" до Дня сміху в Україні.
  • 3 квітня 2013 року – огляд результатів співпраці з Морехідним коледжем технічного флоту ОНМА.
  • 2 травня 2013 року – тематичне заняття "Година писанкарства" в рамках тематичного зібрання "Пасха (Великдень) – світле свято!", присвячене навчанню дітей технікам створення крашанок та писанок.
  • 15 травня 2013 року – об’єднана тематична зустріч "Оберіг людських цінностей!", приурочена до святкування Дня матері в Україні та Міжнародного дня сім'ї (заснований Генеральною Асамблеєю ООН).
  • 1 червня 2013 року - тематичне зібрання "Захист та розвиток дітей – важливі пріоритети держави!" до Дня захисту дітей в Україні та Міжнародного дня захисту дітей!

Особливістю проведення та висвітлення вказаної діяльності у рамках ПТР "Стимул" є приуроченість подій до святкування державних, професійних та міжнародних свят. Кожна інформація містить екскурс в історію з метою висвітлення витоків подій та фактів та систематично доповнюється матеріалами сьогодення та спільними творчими розробками команд тренерів і міні-тренерів, доповідями.

Тож побажаймо тренерам та міні-тренерам ПТР"Стимул" творчих злетів, наснаги у втіленні задуманого та оптимізму!

 

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank