Біографія

Photo1010380-1Тренер ПТР "Стимул", сертифікований інструктор зі стилю Чень з Тай Цзи Цюань.

Ігор Юрійович Понаровський народився 2 жовтня 1962 року.

Шкільні та юнацькі роки провів у рідному місті Львові. З дитинства цікавився бойовими мистецтвами Китаю, вивчав різні напрямки, освоював різноманітні техніки ведення бою. Та, зрештою, зупинився на стилі ТайЦзи Цюань, як найбільш прийнятному та близькому йому по духу.

З 2000 року є співзасновником і членом президії Львівського осередку Всеукраїнської Федерації Він Чун Кунг-Фу і Джет Кун-До.

З 2005 року є членом Пекінської спортивної Асоціації Тай Цзи Цюань зі стилю Чень під керівництвом майстра Чен Ю.

У 2004 – 2005 роках протягом 8 місяців проходив навчання з Тай Цзи Цюань зі стилю Чень в майстра Бо – особистого учня майстра Чен Юя. Майстром Бо називають Бориса Васильєва, який є президентом і головним шефом Британської Колумбії канадської спортивної асоціації Чень стиль Тай Цзи Цюань.

У 2007 році протягом двох місяців пройшов навчання на Першому семінарі з Тай Цзи Цюань, стиль Чень під керівництвом майстра Бо.

У 2009 році протягом двох місяців пройшов навчання на Другому семінарі з Тай Цзи Цюань, стиль Чень під керівництвом майстра Бо.

ImageImage1У 2009 році 2 жовтня отримав Сертифікат № 003 на кваліфікацію інструктора та право ведення занять зі стилю Чень з Тай Цзи Цюань.

З жовтня 2012 року співпрацює з Науково-дослідним інститутом інфокомунікацій ОНАЗ ім. О.С. Попова. Як тренер  ПТР "Стимул", проводить заняття з Тай Цзи Цюань стилю Чень, які спрямовані на вивчення різноманітних технік, зняття стресу, зміцнення імунітету, покращення самопочуття та комплексного оздоровлення організму в цілому.  

Життєвим кредо тренера є вислів: "Тай Цзи Цюань - позитивний заряд для фізичного розвитку, а Програма творчої реалізації "Стимул" - позитивний імпульс для духовного розвитку людини. Їх поєднання забезпечує гармонійний розвиток особистості в цілому!"

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank