Резюме - прохання Швейка!

Жарт

Я конче хочу прийняти участь в конкурсі на одну з посад.

У Львові я з 1916 року, коли попав в Російський полон, де на фронті я воював за свого найяснішого цісаря Франца Йосипа. За цей час я досконало вивчив українську мову, пережив трьох Йосипів - Франца Йосипа, Пілсудського Йосипа, Сталіна Йосипа. В Україні  двох Леонідів і одного Віктора. Я живучий, як собаки, що їх виловлював на вулицях Праги.

З дитинства мене тягнуло у зв'язок. Як треба було комусь щось передати – посилали мене. Я слово в слово запам'ятовував команду. В мене геройська пам'ять ще з Першої світової війни. Коли я розмовляв по телефону зі своїм начальником лейтенантом Лукашем, я тримав трубку не біля лівого вуха, бо після контузії я погано чую, а біля правого. І  я знаю, куди говорити, щоб мене чули. О, я пройшов  і Радянські табори, сидів в буцегарні разом з самим Корольовим Сергієм Павловичем.  Так і собачки – космонавти Лайка і Стрілка – це мої кандидати, я їх сам особисто виловив на вулицях Москви – де вивчив  російську мову.

Нині я в Україні, і мені сам Тигіпко наказав по новій пенсійній  реформі працювати до смерті. А оскільки я збираюсь жити довго, звик воювати  і працювати на передовій, я конче хочу бути зв'язківцем тут, оскільки розумію, що тут формуються передові сили зв'язку України.

Слава Україні!
Героям слава!...

До цього листа  про свою долю (резюме) представляю документ –тест на можливість роботи в рядах передових солдат зв'язку. Згоден, як на головного зв’язківця, так і на рядового по зв'язку. Я вірю в нашу перемогу і знаю, що битву за зв'язок ми обов'язково виграємо. І цього разу, коли в рядах будуть  такі велетні духу, як я. Хай живе зв'язок! Хай живе Швейк!

                                                                                     Ваш Йозеф Швейк

Хай живе ПТР "Стимул"! Хай живуть великі тости, вибачте, точніше тести. Я ж бо можу відрізнити тоста від теста, я ж не дурень! Всі дані по тестуванню один в один схожі на тестування Йозефа Швейка. Таке буває рідко!

                                                        З надією Ваш народний артист України
Сергій Павлович (Кустов)

 

Пошук


Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank